Old Jamaica Ginger Beer

Old Jamaica Ginger beer Extra Fiery 33cl.

UDGÅET!

Den klassiske velkendte ginger beer

Old Jamaica Ginger Beer er en klassisk og populær ginger beer; en original med en særlig autensitet i smagen og en fræk attitude, der stammer fra de eksotiske jamaicanske rødder. Vi hos RealDrinks elsker den! Smagene tager inspiration fra det caribiske øhav og tager dig til et forfriskende, sjovt og mindeværdigt sted, hvor stemningen er afslappet og fri. Old Jamaica Ginger Beer er en rigtig feel-good sommerklassiker.

 

Skønne friske smage i perfekt kombination

Den originale Old Jamaica Ginger Beer har både en god sødme og en styrke, der indgår i perfekt harmoni. Styrken kommer af den jamaicanske ingefærrod og smager dejligt friskt i kombinationen med smagen af lime og sukker. Ginger beer’en er med brus, der yderligt højner friskhedsfornemmelsen, og uden alkohol. Old Jamaica Ginger Beer nydes oplagt på en solrig sommerdag, der matcher dens skønne smage og glade karakter.

 

Old Jamaica Ginger Beer er den ideelle mixer til drinks

Denne ginger beer kan både nydes alene som forfriskning uden alkohol og også som mixer i drinks. Det er dens kombination af god sødme og mærkbar dyb styrke, der gør den særdeles velegnet hertil. Old Jamaica Ginger Beer går også godt sammen med øl i en frisk shandy. Den hitter desuden som ingrediens i en Dark ’N’ Stormy sammen med en lækker mørk rom, og så er den hovedingrediensen i en Moscow Mule. Ginger beer’ens friske, rige smag går godt i spænd med alkoholen.

Old Jamaica Ginger Beer kan anvendes på mange måder, og så er den simpelthen bare vanedannende som sommerdrik. 

Old Jamaica Ginger Beer KØB

#drikmedstil

Følg os på Instagram