Ebeltoft Gårdbryggeri

 

 

Frisk og lækker Ebeltoft Gårdbryggeri sodavand

Ebeltoft Gårdbryggeri er garant for at levere den gode smag. Hos RealDrinks forhandler vi deres sodavand i topkvalitet, der har deres helt egne unikke og mindeværdige værdier. De er alle friske, og de appellerer til smagsentusiaster i alle aldre. Derfor er de et oplagt valg til sortimentet hos os.

Ebeltoft Gårdbryggeris sodavand er alle sæsonbestemte, hvorfor du kan forvente en række forskellige kombinationer - med nye smage hele året. Du kan eksempelvis nyde en forfriskende, kold rabarber-sodavand til sommer og en bitter, karakteristisk kirsebær-sodavand til vinter.

 

Vi er Ebeltoft Gårdbryggeri forhandler

Med en sodavand fra Ebeltoft Gårdbryggeri er du garanteret en unik smagsoplevelse, der udfordrer din opfattelse af sodavand. Det er altid en autentisk oplevelse at drikke, og du kan i sandhed smage de friske råvarer og eksperimenterende kombinationer. Du kan bl.a. opleve sodavand med ingefær og citron, kirsebær, ribs, lime og mynte eller hindbær.

Både børn, voksne og ældre vil nyde smagen af de friske råvarer og den blide brus. Vi anbefaler sodavand fra Ebeltoft Gårdbryggeri til alle, der ønsker en velsmagende og læskende oplevelse af en luksussodavand.

 

En smag af det idylliske ophav

Ebeltoft Gårdbryggeri laver sodavand på den gammeldags facon og går aldrig på kompromis med kvaliteten. De har en særlig autencitet, der i sandhed understreges af bryggeriets bindingsværksstalde fra 1860, omgivelserne af bryggeriets placering midt i Mols Bjerges idyl og udsigten over hav og grønne marker. Smagen af Ebeltoft Gårdbryggeri leder tankerne hen på et dejligt sted. Som stolt Ebeltoft Gårdbryggeri forhandler kan vi stå inde for denne lækre sodavand der kommer i mange varianter.

#drikmedstil

Følg os på Instagram