Den elskede Tail of a Whale øl

Tail of a Whale fra det svenske Brutal Brewing er en populær øl med et karismatisk udtryk. Den er brygget som en traditionel tysk hvedeøl med den lette og friske smag, som er karakteristisk for en rigtig hvedeøl. Ved humlingen med den amerikanske Citra-humle fås en ekstra kraftig aroma og frugtig tone. Duften af Tail of a Whale øllen er frisk af humle med et godt tvist af citrus, grapefrugt og blomster, og den efterlader en aromatisk humlesmag og let, behagelig bitterhed. En perfekt balance af sanseindtryk.

 

En helt eminent sommerforfriskning

Vi var ikke i tvivl om at inddrage Tail of a Whale øllen som en del af sortimentet hos RealDrinks. Det er en fantastisk øl, der bare skal smages. Den har en vidunderlig friskhed og et væld af rige dufte og smage, der går sammen i en højere enhed. Brutal Brewing har gjort en genistreg med denne øl. Den er i absolut særklasse og smager ganske enkelt virkelig godt. En Tail of a Whale øl er helt perfekt som sommerforfriskning i sig selv, og den fungerer også ideelt som spiseøl til grillretter eller en let spise.

 

Brygget af svenske øl-entusiaster

Brutal Brewing er producenten bag Tail of a Whale. De er et svensk bryggeri etableret i 2011 ved initiativ fra medarbejdere ved Spendrups, der er et af Sveriges førende bryggerier. Hos Brutal Brewing er den gode smag i højsædet, og missionen er, at det skal være sjovt at brygge øl. De har en tydelig lidenskab for øl, som mærkes, når man smager deres udtryksfulde brygge. De har skabt flere varianter med høj klasse, heriblandt den særligt elskede Tail of a Whale.   

 

ABV: 4,8%    Volume: 33cl    Oprindelse: Sverige

 

 

Bestil her

24x33cl Dåse

30l Fustage S-Kob Stål

#drikmedstil

Følg os på Instagram