Karma Cola - Sodavand med naturlige smage

 

KARMA COLA!

Karma Cola kommer i tre forskellige varianter, nemlig den originale, en Ginger Ale og en lemon-sodavand. Den originale Karma Cola er kombineret af smage fra colanød, kanel, muskatnød, koriander, vanilje, citron, lime, orange olier og sukker. Gingerella er lavet på ingefær i samspil med citron, vanilje og sukker. Den sidste variant fra Karma Cola er Lemony Lemonade indeholder saft fra de bedste solmodne citroner og sukker i den helt rigtige balance. Fælles for alle Karma Cola drikkene er, at de ikke indeholder nogen kunstige tilsætningsstoffer overhovedet, ud over at de selvfølgelig smager helt fantastisk. Det er smagen af god karma 

 

Økologiske sodavand med god samvittighed

Sodavandene fra Karma Cola er produceret med nøje udvalgte råvarer. Alt er økologisk, og alt behandles med højeste omhu og kærlighed. Økologien er både godt for smagen og vigtigst af alt også for de mennesker, der dyrker råvarerne. Her bruges ingen kemisk gødning og pesticider. Det hele lades op til moder natur.   

           

Karma Cola giver noget tilbage

Karma Colas koncept er, at en del af overskuddet fra hver flaske solgt går til coladyrkerne og deres familier. Det er kun retfærdigt, at ’what comes around, goes around’, som mottoet lyder. Det er missionen, at Karma Cola ikke kun skal bringe lykke til de, som drikker dem, men også til landmændene, der overhovedet gør produktionen mulig. Konceptet har givet Karma Cola det etiske Fairtrade mærke.

God smag og god karma i en smuk enhed er et koncept, vi hos RealDrinks er helt vilde med.

#drikmedstil

Følg os på Instagram