Brutal Brewing

Øl i verdensklasse

Det svenske bryggeri Brutal Brewing har udviklet en unik serie af øl, som vi hos RealDrinks har taget til os. De karakteristiske øl fra Brutal Brewing følger tidens tendenser med en behagelig bitterhed i smagen og en skarphed i det samlede udtryk. Brygningen af hver øl tager sit udgangspunkt i traditionelle dyder, og de krydres hver især med kvaliteter, der gør dem helt særlige.

 

En brutal brew til en hver smag

Uanset hvilken type øl, du er mest til, har Brutal Brewing en variant, der kan mere end tilfredsstille.

Pistonhead Kustom Lager (øko) er en flot lys lager med en lækker fyldighed og sødme. Den har en god balance mellem bitterhed og fyldig maltsmag og et tvist af citron, grapefrugt og melon.

 

En populær variant fra Brutal Brewing er Tail of a Whale øllen, der er brygget som traditionelle tyske hvedeøl. Den har en fantastisk frisk smag, hvor frugtige citrus- og grapefrugttoner går op i en højere enhed med aromatisk humlesmag fra den amerikanske Citra-humle og en balanceret let bitterhed. Brutal Brewing byder desuden på en klassisk amerikansk Indian Pale Ale, A Ship Full of IPA, der smukt kombinerer bitterhed, fyldighed og sødme. Aromaerne er frugtige og blomsteragtige med basis i en solid malt body.

 

Den høje passion for øl sætter sit aftryk

Alle øl fra Brutal Brewing er værd at smage for en ægte entusiast. Deres unikke udtryk skabes på det svenske bryggeri, der blev etableret i 2011 af en gruppe passionerede medarbejdere fra et af de førende bryggerier i Sverige, Spendrups. Deres mission om at skabe gode øl til gode stunder er mere end lykkedes.

#drikmedstil

Følg os på Instagram